EcoMoto 930×122

consiliu

tecau_cj

TECĂU, PRIMA REACŢIE DUPĂ DECIZIA INSTANŢEI ÎN PROCESUL NICOLESCU VS. ANI

Florin Tecău, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi secretar general al organizaţiei judeţene a PSD, a avut astăzi prima reacţie publică după decizia de ieri a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie privind incompatibilitatea lui Constantin Nicolescu cu funcţia de preşedinte al Consiliului.

Citiți și: BEREVOEŞTIUL DĂ ALARMA ÎN ARGEŞ!

„Eu unul nu comentez decizia instanţei, nu sunt specialist. Ceea ce simt este cu totul altceva.

Dar vreau să spun că în momentul de faţă sunt vicepreşedinte al Consiliului cu atribuţii de preşedinte, atribuții pe care mi le-a delegat domnul Nicolescu, aflat în concediu. ANI va trebui să facă un raport către Prefectură, acolo va prezenta motivele, iar prefectul va lua măsurile dispuse… Mai sunt paşi destui de parcurs. Domnul Nicolescu este în acest moment preşedinte şi la PSD şi la Consiliul Judeţean. E primul caz din România în care instanţa decide aşa ceva în baza unei sesizări a Agenției Naționale de Integritate”, a spus Tecău în săptămânala conferință de presă a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: SĂRBĂTORILE ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI, CIUNTITE

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3