New Profesional Consult 930 x 122

consiliu

PONTA, DIN NOU ÎN ARGEŞ! VINE SĂ-L LANSEZE PE TECĂU ÎN CURSA PENTRU CONSILIUL JUDEŢEAN!

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD la nivel naţional, vine mâine, 10 aprilie, din nou în Argeş, pentru a patra oară de la preluarea mandatului de prim-ministru.

Citiți și: ARAFAT ÎNCEARCĂ SĂ CONVINGĂ OPOZIȚIA SĂ VOTEZE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ

Vizita sa are două componente. Pe de-o parte, de la ora 17, Ponta va participa la lansarea la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești a candidaturii lui Florin Tecău pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Asta înseamnă că în şedinţa de astăzi a Guvernului va fi emisă şi hotărârea conform căreia alegerile anticipate pentru conducerea CJ Argeş vor avea loc pe 25 mai, odată cu europarlamentarele. Florin Tecău este primul candidat pentru şefia Consiliului care intră oficial în această cursă.

Pe de altă parte, premierul va vizita şi expoziţia dendro-floricolă de la Casa Cărţii, tot din Pitești, care va reprezenta „piesa de rezistenţă” a celei de-a 37-a ediţii a „Simfoniei Lalelelor”, eveniment a cărui deschidere oficială va avea loc vineri, 11 aprilie.

Citiți și: TECĂU: ECHIPĂ DEBUSOLATĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3