930 x122 grota rece

consiliu

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

POSIBILE CONCEDIERI LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Potrivit lui Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se înregistrează un deficit acut de personal.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

În perioada următoare Consiliul Judeţean va încerca să regleze organigramele de la instituţiile subordonate în raport cu plafonul de salarii existent şi cu restricţiile legale privind ocuparea funcţiilor publice. Până în luna martie aceste organigrame vor fi gata. În ceea ce priveşte Direcţia de Asistenţă Socială, instituția are un deficit de 300 de persoane! La alte instituţii, însă, cum ar fi cele de cultură și regiile, numărul de personal este pe alocuri excedentar şi ar putea avea loc concedieri.

Pe de altă parte, în aparatul propriu al Consiliului mai lucrează doar 118 angajați, în condiţiile unei scheme de personal de 161 de posturi, care şi aşa a fost redusă de la 180 de posturi. Rezultă că circa 40 de posturi din organigrama CJ nu sunt ocupate în momentul de faţă. Amintim că angajările la stat și în administrațiile publice județene și locale sunt blocate.

Citiți și: Video: Peste 1.000 de oameni la butoaiele cu apă sfinţită de Bobotează, în Argeş

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90