New Profesional Consult 930 x 122

consiliu

POLEXE ŢINE CU DINŢII DE SCAUNUL DE VICEPREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN!

În prima conferinţă de presă comună a PDL şi PNL, liderii organizaţiilor judeţene ale celor două partide au anunţat că îşi vor uni forţele şi vor face opoziţie în Consiliul Judeţean.

Citiți și: EXPONATUL LUNII NOIEMBRIE LA MUZEUL JUDEȚEAN ARGEȘ

De la vorbe la fapte este, însă, cale lungă. Constantin Polexe, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, este liberal şi nici în ruptul capului nu s-ar da la o parte din scaunul pe care îl ocupă.

„Nu putem face opoziţie de dragul opoziţiei. Există o majoritate în Consiliul Local (n.r. – formată din PSD şi PNL, pe baza candidaturii comune din 2012 sub sigla USL), nu văd de ce s-a strica această majoritate. Ne vom bate din interiorul Consiliului Judeţean pentru interesele cetăţenilor”, a declarat Polexe.

Citiți și: BĂTAIE DE JOC LA SPITALUL JUDEŢEAN DIN PITEŞTI

Polexe este membru al Executivului de la nivelul Consiliului Judeţean, iar Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a spus că partidul său merită să deţină o funcţie de vicepreşedinte al instituţiei, deoarece are al doilea număr de consilieri, după PSD. În acelaşi timp, PNL şi PDL – care vor fuziona – au de gând să facă opoziţie în Consiliu. Şi în căruţă, cum se spune, şi în teleguţă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3