Donaris 930 x 122

sala polivalenta

Imagini video pentru istorie! Sala Polivalentă, cum era și cum este acum

Imagini video pentru istorie! Sala Polivalentă, cum era și cum este acum. Sala este tot mai aproape de darea în folosință.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

În următoarea ședință a Consiliului Local Pitești vor fi adoptate mai multe proiecte de hotărâre care arată că momentul în care Sala Polivalentă de pe strada Basarabiei va fi dată în folosință este tot mai aproape.

Un prim proiect vizează alocarea sumei de circa 3,5 milioane de lei pentru efectuarea branșamentului la rețeaua de energie electrică a clădirii.

Citiți și: Pitești. Clipe emoționante, unice în viață! Imagini care vor rămâne în istorie

Un alt proiect vizează branșarea la rețeaua de apă și canalizare. Suma alocată este de 38.643 de lei. Sala Polivalentă este construită cu fonduri de la Compania Națională de Investiții și de la bugetul local.

ePitești vă prezintă imagini în exclusivitate: cum era terenul înaintea începerii construcției (29 ianuarie 2020) și care este stadiul investiției în momentul de față (20 februarie 2021).

 

Lucrările la noua sală au început în iunie 2020. Termenul de execuție este de 24 de luni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3