930 x122 grota rece

sala polivalenta

PITEȘTI: VEȘTI BUNE DESPRE SALA POLIVALENTĂ

Primarul Piteștiului are vești bune despre unul dintre cele mai importante obiective de investiții din municipiu, respectiv Sala Polivalentă. Aceasta urmează să fie construită pe un teren situat de-a lungul străzii Basarabiei (varianta Prundu-Craiovei).
Terenul a fost deja predat către Compania Națională de Investiții care va finanța cu 95 de milioane de lei proiectul, de la bugetul de stat, iar CNI a predat, la rându-i, amplasamentul către firma desemnată să construiscă sala, Con-A din Sibiu. Aceasta nu a putut face organizarea de șantier din cauza restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Conducerea Primăriei Pitești spune că, în aproximativ două săptămâni, lucrările vor începe: „Am discutat cu reprezentanții firmei și ne-au spus că în aproximativ două săptămâni vor începe lucrările. Termenul de finalizare este de 24 de luni. Mai e nevoie doar de un aviz de la CNI și încep lucrările la acest obiectiv mult așteptat”.
Pe de altă parte, și Primăria va aloca din bugetul local suma de 5 milioane de lei pentru construcția unei parcări și a unei pasarele pietonale peste strada Basarabiei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90