EcoMoto 930×122

sala polivalenta

Sala Polivalentă, gata cu șase luni mai devreme

Astăzi, în cadrul conferinței de presă ținută la Primărie, primarul Cristian Gentea a pus în discuție stadiul proiectelor aflate în desfășurare.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

S-a adus în discuție și stadiul lucrărilor de la Sala Polivalentă din Pitești, care se pare că ar putea fi gata cu șase luni mai devreme.

CRISTIAN GENTEA, DESPRE STADIUL LUCRĂRILOR

Îmi este tot timpul teamă să nu încurcăm noi constructorul, care este un constructor serios, și care vrea să termine Sala cu șase luni de zile înainte. Ei s-au angajat că termină în luna noiembrie, dar pentru asta, bineînțeles că, noi avem trei lucrări acolo, zidul de sprijin, branșamentul electric și parcarea, completarea aceea a parcării de 97 de locuri, de-a lungul Străzii Basarabia”, a declarat Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești. Clipe emoționante, unice în viață! Imagini care vor rămâne în istorie

La branșamentul electric al clădii, lucrările vor începe chiar săptămâna viitoare, iar la zidul de sprijin, licitația a fost câștigată și se așteaptă începerea lucrărilor. Singura problemă întâmpinată este la proiectul parcării de pe Strada Basarabiei, care trebuia să fie gata astăzi, dar prezintă o întârziere, fiind gata pe 20 iulie.

„Eu am avut săptămâna trecută o întâlnire cu constructorul, cu cel care a câștigat licitația cu branșamentul electric și cu cei de la zidul de sprijin și am vrut să îi pun pe toți la aceiași masă să se ajute reciproc, ca să nu ne încurcăm unii cu alții. Eu zic că lucrările vor fi în regulă, la branșament deja săptămâna viitoare se dă ordinul de începere.

Proiectul la parcare, asta nu prea mi-a plăcut, dar ce să fac, așa lucrează proiectanții, trebuia să fie gata până astăzi, ca să intre în Consiliul Local, dar va fi gata pe 20 iulie, așa că îl vom aproba pe 26 august. Mi s-a garantat că nu e niciun fel de problemă să terminăm în timp util. 

Iar la zidul de sprijin deja a câștigat cineva licitația și se apucă de lucrări”, a mai precizat edilul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90