930 x122 grota rece

păcănele

AMENDAT ÎNCĂ O DATĂ, PATRONUL SĂLII DIN MĂRĂCINENI A ÎNCHIS LOCALUL

Patronul sălii de jocuri de noroc din Mărăcineni care a refuzat zilele trecute să închidă sala a fost din nou amendat.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

De această dată, a încasat o amendă de 10.000 de lei de la polițiști, și încă una de 10.000 de lei de la DSP. În total, 20.000 de lei.

Această sumă se adaugă altor amenzi anterioare pentru nereguli.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Oricât de mult și-ar fi dorit să se opună autorităților, faptul ca portofelul a început să latre a pustiu l-a convins pe afacerist să renunțe.

Astăzi, după cum am aflat de la polițiști, sala a fost închisă.

„În ziua de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Argeș și reprezentanți ai ITM Argeș și DSP Argeș, au efectuat verificări la sediul unei societăți comerciale din Mărăcineni. În urma celor constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei, ca urmare a nerespectării prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență cu nr. 53 din 28 octombrie 2020, care prevede la art.1, alin.3, suspendarea activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, măsură dispusă la nivelul localității în cauză, începând cu data de 29.10.2020, ora 00:00. Totodată, în urma verificărilor, s-au constatat diferențe între suma încasată și suma care se găsea în casieria agentului economic la momentul controlului, fiind aplicată o sancțiune cu avertisment, conform OUG 28 din 1999 privind casele de marcat electronice fiscale. De asemenea, inspectorii sanitari din cadrul DSP Argeş au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 10.000 de lei, conform HG 857/2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice”, precizează IPJ Argeș.

*Recomandări din partea poliţiştilor*

În contextul creșterii numărului de infectări, este important ca un număr cât mai mare de cetățeni să conștientizeze importanța respectării recomandărilor cu caracter medical, pentru prevenirea răspândirii și limitarea numărului de infectări cu coronavirus.

Acţiunile autorităţilor continuă, forţele de ordine fiind mereu la datorie.
În situaţia constatării unor abateri de la lege, acestea nu vor fi tolerate, ci vor fi sancționate conform legislatiei în vigoare.

Ne dorim ca un număr cât mai mare de cetățeni să respecte prevederile legale, în primul rând prin înțelegerea și asumarea de către fiecare cetățean a recomandărilor cu caracter medical, astfel întât să fim nevoiți cât mai rar să aplicăm sancțiunile prevăzute de lege.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cosmin spune:

    Anunt fals. In acest moment sala de pariuri este deschisa.

  • Plesea Paula spune:

    Șandramaua asta oferă locuri de munca. Noi care lucram aici dacă ne inchid ce mâncăm, cu ce ne plătim ratele, cu ce creștem copii? Va bucurați de răul altuia si duceți lumea în eroare cu articole de genul acesta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3