Donaris 930 x 122

furt lemne

AMENDAŢI ŞI LĂSAŢI FĂRĂ LEMNE

Agenţi din cadrul Secției de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț au acționat pentru prevenirea delictelor silvice, ocazie cu care au depistat doi barbaţi, de 56 şi 46 de ani, ambii din Bughea de Sus, care transportau cu atelaje material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi transport.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Cantitatea de material lemnos a fost evaluată de un specialist silvic, preluată şi apoi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Câmpulung. Cei doi barbaţi au fost sanţionaţi contravenţional conform Legii 171/2010, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, iar cele două atelaje folosite la transportul cu pricina au fost confiscate.

Transporta mai mult material lemnos decât în documente

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

La Albota, pe DN65, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 45 de ani, din Rucăr, care transporta lemne folosind un autocamion cu remorcă. Şoferul a prezentat pentru control două avize de însoţire a materialului lemnos, din care reieşea că transportă 15,24, respectiv 15,95 metri cubi de lemne, însă în urma evaluării s-a constatat că ansamblul avea încărcată în plus cantitatea totală de 8,72 metri cubi în plus faţă de cantitatea consemnată în documente.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar lemnele, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, au fost confiscate şi predate reprezentanţilor Ocolului Silvic Costeşti.

(Foto: Descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3