New Profesional Consult 930 x 122

penitenciare

Angajații din penitenciare protestează. Consideră că ar câștiga prea puțin!

Angajații din penitenciare protestează. Consideră că ar câștiga prea puțin!

Citiți și: Polițiștii, anunțul care „dă fiori” reci!

Angajații din penitenciare, incklusiv cei de la Mioveni, anunță cu proteste în fața Guvernului dacă li se vor tăia banii sau dacă vor fi bugetari din sistem dați afară.

Deși în Parlament s-a luat în calcul varianta în care să existe majorări de salarii pentru angajații din penitenciare, proiectul bate pasul pe loc după ce Guvernul a anunțat că vor exista înghețări de salarii și angajări la stat.

Citiți și: Revoluție în penitenciare!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) informează că, la momentul actual, un polițist de penitenciar are un salariu de 5.000 de lei, iar un comisar încasează aproximativ 7.000 de lei.

„Salariul mediu al unui poliţist de penitenciar ajunge pe la 5.000 de lei, cu tot cu norma de hrană. Nu sunt salarii mari pentru Bucureşti. Ştiţi foarte bine că şi un vânzător de la un mall ajunge să câştige undeva la 4.500 de lei

Şi atunci pe noi ne determină să cădem pradă unor tentaţii, iar calitatea muncii poliţiştilor şi poliţiştilor de penitenciare se răsfrânge şi asupra cetăţeanului, pentru că el va fi beneficiarul incompetenţei noastre”, a spus şeful FSANP, potrivit psnews.ro.

Detalii, AICI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3