930 x122 grota rece

proteste

PROTEST ANUNŢAT LA GUVERN / A APĂRUT O NOUĂ MIŞCARE „HASHTAG”

Persoane care pun la îndoială existenţa noului coronavirus şi gradul de pericol, care combat mesajele autorităţilor, precum şi măsurile luate de acestea (inclusiv noua Lege votată ieri în Camera Deputaţilor), anunţă un protest în faţa Guvernului.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Acesta ar fi programat duminică, la ora 18.

Printre factorii care au aprins această mişcare, adepţii menţionează „manipularea cifrelor” de către autorităţi, „separarea familiilor”, tratamentele „experimentale” şi „îndoparea” cu medicamente, precum şi posibilitatea de „confiscare a bunurilor persoanelor infectate”, cum ar fi telefoanele mobile.

Citiți și: Decizie majoră la Tribunalul Argeș. Se întâmplă de mâine!

Aparent, mişcarea #LAPUŞCĂRIE combate atât partidul aflat la Guvernare, cât şi opoziţia, conturându-se ca un grup apolitic.

Propagarea mesajului de îndemn la protest circulă pe Facebook cu o răspândire rapidă, ceea ce înseamnă că, până duminică la ora anunţată, ar putea mobiliza în stradă un număr semnificativ de participanţi.

Autorităţile nu ar trebui să neglijeze aceste aspecte şi să ia în calcul toate variantele, deşi din ce am studiat până în momentul de faţă nu sunt anunţate violenţe, cum se întâmplă în Serbia de pildă.

(Foto: descriptiv)

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90