930×122 CUMPANA 5

proteste

AUR vrea proteste fără limită de participanți de la 1 august

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere Guvernului să includă dreptul românilor de a organiza proteste fără limită de participanți pe lista măsurilor de relaxare de la 1 august.

Citiți și: Pensionarii ies în stradă

AUR susține că nu există niciun motiv pentru limitarea participanților la proteste, invocând în acest sens scăderea cazurilor de COVID-19.

În legătură cu această cerere, co-președintele AUR, Claudiu Târziu a lansat totodată și un atac la adresa premierului Florin Cîțu, asociind această măsură cu „teama premierului de a fi tras la răspundere” de către popor.

Citiți și: Scandalul burselor continuă. Elevii din Argeș intră în grevă

„În ultimele luni, am asistat la evenimente în aer liber la care au participat chiar și peste 40.000 de persoane, în vreme ce restricțiile privind organizarea de proteste au fost menținute la 100 de participanți. Ne punem întrebarea: de cine se teme domnul Cîțu? Cumva, de românii care ar putea ieși în Piața Victoriei pentru a-l trage la răspundere?”, a declarat Claudiu Târziu.

Și George Simion acuză Guvernul, subliniind faptul că această măsură încalcă libertatea românilor.

Reamintim că, de la 1 august Guvernul va anunța noi măsuri de relaxare.

Foto descriptiv: republica.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    Să se ducă în Rusia, acolo e locul lor!!! Cu tot cu Șoșoacă!!! Să-l ia și pe Dragnea că aici se consideră deținut politic…

570 X 90 CUMPANA 3