New Profesional Consult 930 x 122

radu perianu

Argeș: Noi examinatori la examenul auto. Timpul de așteptare pentru traseu, redus!

Noi examinatori din Brașov și Dolj sunt prezenți, astăzi, în județul Argeș, la proba de traseu. 

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Cu această ocazie, prefectul de Argeș, Radu Perianu, a făcut o vizită în teren. Acesta transmite argeșenilor că face toate eforturile necesare ca proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere să fie dată într-un timp mult mai scurt.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

„Astăzi, am trecut să îi salut pe examinatorii Serviciului Regim Permise din Brașov care li s-au alăturat, în această dimineață, colegilor din Argeș, la Câmpulung Muscel.

În total, pe traseele de examen din Câmpulung lucrează astăzi 13 polițiști.

Timpul de așteptare pentru proba practică a examenului de permis în Argeș este de 2 luni și 10 zile. Vreau să vă spun că sunt județe în care se așteaptă acum chiar și 6 luni.

Cu toate acestea, facem noi demersuri pentru ca și această perioadă să fie scurtată și le vom transmite pe măsură ce se vor concretiza.

Le urez baftă tuturor celor care susțin examenul astăzi!”, transmite Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Gigelus spune:

    Felicitari domnului prefect!

  • Ion spune:

    În fine, mai vin și vești bune. Nu știu de ce nu schimbați mai repede examinatorii care sunt Gică contra și găsesc nod în papură aiurea. Eu am permis de peste 30 de ani, dar am auzit acum că acești examinatori inventează tot felul de pretexte, lucru ilegal. Deci ei cer altora ce nu fac ei. Verificați-i și pe ei! Felicitări!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3