NOR CURIER 930X122

radu perianu

Argeș. Prefectul, atenționare de maximă importantă!

În contextul în care Argeșul se află sub avertizare cod portocaliu de caniculă, prefectul Radu Perianu transmite un mesaj maximă importanță argeșenilor.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Acesta îi atenționează să nu ignore avertizările meteorologilor și trage și un semnal de alarmă și în ceea ce privește modul în care este folosită apa potabilă.

„Am transmis astăzi o circulară către toate primăriile din județ. Rog autoritățile locale să intervină în această perioadă cu temperaturi ridicate. În toate localitățile județului trebuie să existe de puncte de hidratare și prim-ajutor.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Persoanele vulnerabile sunt cunoscute cel mai bine de asistenții sociali și de medicii de familie. Mă bazez, așadar, pe reprezentanții primăriilor să asigure verificarea stării de sănătate a persoanelor pe care le știu că au probleme medicale, care sunt singure și au nevoie de sprijin.

Îi sfătuiesc pe argeșeni să se protejeze cât pot de mult. Sunt de evitat deplasările la orele amiezii, mai ales pentru cei care au probleme de sănătate.

Să nu irosim apa ca să umplem piscine!

Evitați curățarea miriștilor cu ajutorul focului. Un incendiu de vegetație pornit acum va fi greu de stins.

Multă sănătate tuturor!”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Anonim spune:

    Un mesaj de bun simț ! 👏👏👏

  • Cititor spune:

    Mesaj de kkt! Aceeasi „limba de lemn” acelasi mesaj tipic comunist! Si garantat nu se referea ls piscina lui si a pupincutiștilor de partid!

  • popescu emanuel spune:

    sa i transmită neveste sii ca dacă tot a bagat o sa predea în zinca sa nu mai fie asa a drq

  • Un cetatean spune:

    Mai desteptule,mesajele si masurile sant aceleasi indiferent de momentul in care se dau . Daca nu esti cu probleme e bn sa lasi autoritatile sa-si faca datoria si nu te mai da destept !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90