930×122 CAPRA 5

adr

LIVIU_GABRIEL_MUSAT_LA_CONSILIUL_JUDETEAN_ARGES_1

ARGEŞUL DĂ CLASĂ JUDEŢELOR DIN REGIUNEA SUD-MUNTENIA! VEZI LA CE CAPITOL!

Mircea Enescu, director al organismului intermediar POS CCE (creşterea competitivităţii economice), a spus astăzi în Piteşti că judeţul nostru stă cel mai bine în regiunea din care face parte la capitolul proiecte cu finanţare europeană atrase de firme.

Citiți și: Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Practic, 45% din banii alocaţi în regiunea Sud Muntenia pentru proiecte mici (de până la 1.065.000 de lei) au fost atraşi de firme din judeţul nostru. Au fost încheiate sau sunt în derulare 63 de astfel de proiecte, cu o valoare totală de 63,2 milioane de lei.

În ceea ce priveşte investiţiile mari (de până la 6 milioane de lei), în judeţul nostru sunt în derulare 3 astfel de proiecte. La rândul său, Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia (foto), a subliniat faptul că tot Argeşul este fruntaş în regiune şi la capitolul proiecte edilitare cu bani europeni.

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3