930 x122 grota rece

fonduri

OFICIAL: STAȚIUNEA MOLIVIȘU, ÎN PERICOL

Aflat astăzi în Pitești, Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care se derulează în Argeș două proiecte importante cu fonduri europene: proiectul staţiunii de schi de la Molivişu şi, respectiv, de reabilitare a parcului Kretzulescu din Câmpulung Muscel.

Citiți și: Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

„În ceea ce priveşte proiectul de la Molivişu, stadiul fizic al lucrărilor este de numai 12%! Dintre cele 58 de milioane de lei aferente proiectului, s-au aprobat până acum la plată doar 1, 2 milioane. Înţeleg că cele trei comune care au iniţiat proiectul – Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ – vor face în curând rost de banii pentru cofinanţare.

Legat de proiectul de la Kretzulescu, stadiul fizic de construire este de 23%. Acum s-au reluat procedurile pentru selecţia prin licitaţie a unei firme care să continue investiţia.

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

Analizele noastre arată că cele două investiţii prezintă un risc ridicat să nu se finalizeze, ceea ce ar fi păcat să se întâmple.”, a spus Muşat (foto).

Amintim că stațiunea Molivișu ar trebui să fie gata până la sfârșitul acestui an. În caz contrar, proiectul va pierde finanțarea europeană. Pe același subiect: http://epitesti.ro/stiri/veste-buna-finantarea-pentru-statiunea-molivisu-este-asigurata/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90