SMART KIDS 930X122

furt lemne

AU AJUNS ACASĂ CU CĂRUŢELE GOALE ŞI AMENDAŢI

În ziua de 9 iunie a.c., poliţiştii argeşeni, alături de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești şi cei ai Direcției Silvice Argeș, au efectuat verificări pe linia combaterii delictelor silvice. Au fost depistaţi şapte bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani, care au deținut sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Spre exemplu, Ion C., de 45 de ani, din Lerești, transporta lemne cu căruţa, fără documente legale de proveniență și transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în cantitate de 1,3 mc, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Amenzile cumulate au ajuns la 7.000 de lei, iar cantitatea de aproape 5 metri cubi lemn de foc a fost confiscată şi predată ocoalelor silvice competente.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

(Foto: Descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3