930×122 CAPRA 5

director adjunct

DSVSA ARGEȘ ARE UN NOU DIRECTOR ADJUNCT

Georgeta Cornelia Dinescu a fost numită director adjunct al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș, după cum ePitești a anticipat încă de luna trecută că se va întâmpla.

Citiți și: A murit la 46 de ani. Lucra la o instituție importantă din Argeș!

Numirea a fost făcută prin ordin al președintelui Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Până la numirea în această funcție, Dinescu, de profesie medic veterinar, a lucrat la DSVSA Argeș în calitate de consilier superior. Ea are susținere politică din partea PMP.

Citiți și: (UPDATE) OFICIAL: PESTA LOVEȘTE IAR LA DANBRED SLOBOZIA (ARGEȘ)

Amintim că postul de director adjunct rămăsese vacant după ce Sorin Sorescu (PNL) a urcat o treaptă în ierarhie și a fost numit director executiv ca urmare a pensionării lui Daniel Lupu la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: Facebook Georgeta Cornelia Dinescu) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3