930×122 CAPRA 5

chisinau

DANIEL CONSTANTIN: „ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA POT REDEVENI ÎMPREUNĂ GRÂNARUL EUROPEI”

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat astăzi în Chișinău că Republica Moldova poate beneficia de facilitățile de care dispune România în domeniul agricol și că, prin colaborare, cele două țări pot redeveni împreună grânarul Europei.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

”Prin colaborarea în domeniul agricol România și Republica Moldova pot redeveni împreună grânarul Europei. Prin facilitățile oferite de statutul de membru al Uniunii Europene România și-a îmbunătățit masiv performanța în domeniul agricol, lucru care se va întâmpla și pe parcursul anilor următori”, a afirmat Constantin. El a adăugat că ”acest lucru s-a văzut anul trecut nu doar din punctul de vedere al producției agricole a României, ci și prin deschiderea pe care țări importante, precum China, au manifestat-o față de sectorul agricol românesc”. “Dacă România are aceste oportunități, de ele poate beneficia și Republica Moldova”, a subliniat Daniel Constantin.

Ministrul Agriculturii a participat la reuniunea ministerială a Parteneriatului Estic pe tematica agricultură şi dezvoltare rurală, care a avut loc în Chișinău și la care au luat parte responsabilii pentru agricultură din statele membre ale UE, din Armenia, Belarus, Georgia și Republica Moldova și reprezentanți ai Comisiei Europene.

Citiți și: “LĂUTARII” DIN CHIȘINĂU DAU RECITAL ÎN MIOVENI
 
 
 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3