Donaris 930 x 122

basescu

LA PALATUL COTROCENI CÂNTĂ CUCUVEAUA

Bietul președinte! Ce-și va fi ros unghiile a oftică holbând la televizor ochii de marinar la cum degustă premierul copy-paste vin de Murfatlar cu domnul Li! Să-ți vină China la București, iar tu, Traian Băsescu, să nu ai loc? Pe tine, ditamai liderul regional, pupătorul de licurici ca de sfintele moaște să nu te invite nimenea să mănânci o Eugenie cu Keqiang?

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Câtă vreme puhoiul de asiatici stă cantonat aici, Băsescu este mort. Politic e cadavru. Televiziunile i-au întors spatele. Fără succes a încercat o breșă în marele zid chinezesc. Ca încercare în sensul ăsta, ședința de Consiliu Suprem al Țării convocată taman ca să rupă măcar o firimitură din imaginea-mamut pe care și-o câștigă Pontănacul a eșuat ca o balenă pitică pe țărm. După cinșpe’ minute Traian însuși a plecat acasă.

A înțeles prea bine că zilele ăstea e complet ieșit din decor. Cum în decor ieșea altădată junele Ponta pe vremea când, copilot fiind, se dădea de-a rostogolul cu mașina de raliu. Sunt zile negre pentru președinte. Zile când la Palatul Cotroceni cântă cucuveaua.

Citiți și: FĂ-MĂ MÂNDRU, PREȘEDINTELE MEU!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90