930×122 CAPRA 5

alegeri europarlamentare

CORINA CREȚU APROBĂ UN AJUTOR FINANCIAR PENTRU ROMÂNIA

Corina Crețu aprobă un ajutor financiar pentru România. Comisarul european Corina Crețu aprobă un ajutor financiar pentru regiunea de Nord-Est a României prin Fondul de solidaritate al Uniunii Europene, potrivit ec.europa.eu.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Comisia Europeană propune acordarea unui sprijin de 8,2 milioane de euro pentru regiunea de Nord-Est a României, puternic afectată de inundațiile din vara anului 2018.

Candidat PRO România pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, Corina Crețu, comisarul european pentru politica regională, este responsabilă de Fondul de solidaritate al UE.

Citiți și: Șoc la Câmpulung! Decizia de ultim moment a fostei jurnaliste Lasconi

„Un dezastru poate lovi în orice moment. Nu putem preveni întotdeauna acest lucru, însă putem reduce daunele și, cel mai important, putem contribui la protejarea cetățenilor noștri.

Îmi doresc ca acest sprijin de 8,2 milioane de euro din Fondul de solidaritate să ajute la reducerea poverii financiare căreia regiunea de Nord-Est a trebuit să-i facă față pentru a acoperi costurile de urgență și operațiunile de recuperare după inundațiile din vara trecută”, spune Corina Crețu, conform sursei citate. Materialul complet, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA