SMART KIDS 930X122

alegeri europarlamentare

CORINA CREȚU APROBĂ UN AJUTOR FINANCIAR PENTRU ROMÂNIA

Corina Crețu aprobă un ajutor financiar pentru România. Comisarul european Corina Crețu aprobă un ajutor financiar pentru regiunea de Nord-Est a României prin Fondul de solidaritate al Uniunii Europene, potrivit ec.europa.eu.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Comisia Europeană propune acordarea unui sprijin de 8,2 milioane de euro pentru regiunea de Nord-Est a României, puternic afectată de inundațiile din vara anului 2018.

Candidat PRO România pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, Corina Crețu, comisarul european pentru politica regională, este responsabilă de Fondul de solidaritate al UE.

Citiți și: SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

„Un dezastru poate lovi în orice moment. Nu putem preveni întotdeauna acest lucru, însă putem reduce daunele și, cel mai important, putem contribui la protejarea cetățenilor noștri.

Îmi doresc ca acest sprijin de 8,2 milioane de euro din Fondul de solidaritate să ajute la reducerea poverii financiare căreia regiunea de Nord-Est a trebuit să-i facă față pentru a acoperi costurile de urgență și operațiunile de recuperare după inundațiile din vara trecută”, spune Corina Crețu, conform sursei citate. Materialul complet, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA