930 pe 122 COSTACHE

alegeri europarlamentare

CORINA CREȚU: VOTUL DIN 26 MAI ESTE PENTRU VIITORUL GENERAȚIILOR URMĂTOARE

Corina Crețu: Votul din 26 mai este pentru viitorul generațiilor următoare.

Citiți și: B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

Corina Creţu, candidat al partidului PRO România pentru alegerile europarlamentare, afirmă că votul din 26 mai 2019 este unul pentru viitorul generaţiilor următoare.

”Cred că este important pentru noi, în aceste zile care au mai rămas până la alegerile europarlamentare, să vorbim despre importanţa acestui vot, care este nu numai despre noi, europarlamentarii, care ocupăm un loc la Bruxelles, ci este pentru viitorul generaţiilor care vin. Este pentru prima dată când vor fi alegeri în care punem în balanţă rezultatele apartenenţei noastre la Uniunea Europeană”, spune Corina Creţu.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Candidatul PRO România pentru alegerile europarlamentare se declară și în favoarea referendumului pentru justiție organizat tot pe 26 mai şi speră ca oamenii să se prezinte la urne, scrie mesageruldesibiu.ro.

”Sper ca oamenii să fie prezenţi în număr cât mai mare la vot şi să îşi dea seama că nu este un vot ca oricare altul, ci unul care priveşte viaţa noastră, a tuturor”, afirmă Corina Creţu.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90