Donaris 930 x 122

nicolae pavelescu

„Politicile economice promovate de premierul PNL accelerează dispariția firmelor românești”

„Politicile economice promovate de premierul PNL accelerează dispariția firmelor românești”

Citiți și: Nicolae Pavelescu: Copiii au fost și vor rămâne o prioritate definitorie pentru PSD

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș, afirmă că politicile iresponsabile promovate de Guvernul Austerității și lipsa totală de suport pentru economie au dus deficitul comercial al României la cote fără precedent.

Potrivit Institutului Național de Statistică, România a înregistrat un deficit comercial de peste 8,836 miliarde de euro în primele cinci luni ale acestui an, mai mare cu 20% (+ 1,477 mld euro) faţă de anul trecut.

Citiți și: Nicolae Pavelescu: Propunerea PSD de a scoate cu totul jocurile de noroc în afara localităților este singura care rezolvă problema

Guvernul Cîțu nu a luat nicio măsură pentru a sprijini capitalul autohton. Din contră! A stopat toate programele demarate de PSD pentru IMM-uri!

În plus, a încurajat exportul de materie primă ieftină și importul de produse finite, în special în domeniul alimentar.

Politicile economice promovate de premierul PNL accelerează dispariția firmelor românești și a locurilor de muncă din România.

Elocvent este faptul că numărul firmelor radiate la nivel naţional a crescut cu 49,84% în primele cinci luni din 2021, comparativ cu perioada similară a anului trecut”, declară Nicolae Pavelescu.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache