930×122 CAPRA 5

radu perianu

Prefectul de Argeș, mesaj important pentru români!

Astăzi, prefectul de Argeș, Radu Perianu a participat la manifestările de comemorare a Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, care au avut loc în Centrul Piteștiului, în Piața „Vasile Milea” și a ținut să transmită un mesaj tuturor românilor:

Citiți și: Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

„Românii care au fost în stradă la Revoluția din 1989, care și-au pierdut viețile, cei în care s-a tras, dar și cei care au pierdut pe cineva drag sunt eroii care au pus România pe un alt drum decât cel dorit de regimul politic comunist.

Citiți și: Argeș: Gorghiu vânează oameni din alte partide, dar dă cu șutul vechilor membri PNL

În 1989, românii protestau pentru prima data, în stradă, împotriva dictaturii. Și-au învins teama și astfel poporul român a redevenit cel care a hotărât viitorul.

Au înfruntat tancurile, gloanțele, frigul și le-au înlocuit cu un sentiment de libertate. Un sentiment ce a devenit colectiv.

Revoluția din Decembrie 1989 a arătat cât de multe pot fi schimbate prin dorința unui popor unit. A scris un capitol important al istoriei. Unul fără de care noi, astăzi, poate că nu am fi fost aici.

Poate că nu am fi putut să vorbim liberi, să muncim în domeniul pe care îl dorim, să avem acces necondiționat la sistemul sanitar, să putem merge fără teamă în biserici să ne rugăm.

Vă rog să nu uităm!

Fie că este vorba despre noi, autoritățile sau despre populație, aș vrea să ne amintim mereu că, dacă noi putem merge să ne așezăm liniștiți alături de ai noștri de sărbători este pentru că în Decembrie 1989 au fost oameni care și-au dat viața pentru generațiile următoare!”, a fost mesajul transmis de Radu Perianu.

 

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • hdh spune:

    comemorarea celor ucisi la revolutie in piata ce poarta numele unui comunist vasile milea.. fabulos

570×90 MAIA