SMART KIDS 930X122

radu perianu

Prefectul de Argeș, mesaj important pentru unitățile de învățământ din județ!

145 de unități de învățământ preuniversitar din județul nostru nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Un lucru extrem de îngrijorător pentru că avem, în total, 500 de unități în Argeș, declară prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Acesta trage un semnal de alarmă în acest sens și îndeamnă autoritățile responsabile să ia măsuri rapide pentru rezolvarea problemelor.

„82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video și pază umană, iar 207,exclusiv cu supraveghere video.

Citiți și: Prefect: Avertisment dur! „Nu accept!”. S-au cerut sancțiuni maxime

Le transmit celor responsabili că este important să demareze cu celeritate toate demersurile ca anul școlar 2022-2023 să nu înceapă în aceleași condiții.

Art.4 din Legea nr.35/2007 privind creșterea siguranței în unitățile de învățământ stabilește consiliile județene și consiliile locale ca entitățile care alocă banii, la solicitarea consiliilor de administrație a unităților școlare”, declară prefectul de Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    N-ar trebui sa transmiti si Prefecturii sa ceara institutiilor din subordinea ei sa actioneze in privinta faptului ca majoritatea scolilor functioneaza fara autorizatie sanitara? Sau barna din ochiul personal e mai putin importanta decat paiele din ochii altora?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3