930 x122 grota rece

spargere

Video – Primărie din Argeș, spartă de hoți

Update, ora 08.59, IPJ Argeș transmite: „În dimineața zilei de 22 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul Primăriei Ungheni, o fereastră a fost forțată, iar în interior se observă urme de răvășire.

Citiți și: Spargere de 100.000 € în Argeș!

 

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

Citiți și: Pitești. Atenție, se sparg case în Găvana!

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în care se desfășoară cercetări cu scopul recuperării prejudiciului al identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

Știrea inițială, ora 08.17

Sediul Primăriei din Ungheni a fost spart de hoți. Întâmplarea a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Conform primelor informații, persoane necunoscute au forțat un geam, au reușit să pătrundă în sediul primăriei și au luat birourile la cotrobăit.

Din Primăriei, hoții se pare că ar fi reușit să sustragă o sumă de bani provenită din taxe și impozite.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90