EcoMoto 930×122

imn

A fost compus „Imnul vaccinării” în Argeș. Elevi, profesori şi medici cunoscuţi apar în videoclip

Imnul vaccinării, în Argeș.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

Copii de grădiniță, elevi de liceu, medici și cadre didactice din Argeș au realizat un videoclip al „Imnului Vaccinării”. Aceasta a fost modalitatea aleasă de a îndemna cât mai multe persoane să se vaccineze.

 

Citiți și: Reguli noi! Toți românii trebuie să le respecte!

 

În videoclipul realizat la Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești apar, printre alții, inspectorul școlar general Liliana Murguleț, directorul Colegiului „Brătianu”, Alina Manea, medicul cardiolog Adrian Tase și fiul său, dar și dr. Eugenia Dincă (director medical Spital Muntenia), subprefectul Emanuel Soare, fost prefect al județului Argeș.

„Umăr la umăr spre normalitate”, acesta este mesajul principal al clipului care se speră că va convinge cât mai multe persoane să se vaccineze, inclusiv minori. Vaccinarea minorilor în Argeș a început încă de acum o lună.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3