Donaris 930 x 122

coronavirus

ARGEȘ: DOAR 481 DE TESTĂRI ÎN 24 DE ORE. RATA POZITIVĂRII E URIAȘĂ

Argeșul a înregistrat astăzi un nou record de infectări în 24 de ore: 213, în contextul în care, luna trecută, vorbeam și de 20-30 de cazuri zilnic.  Numărul infectărilor e, astăzi, de 7-10 ori mai mare decât valorile liniștitoare de acum câteva săptămâni.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Mai îngrijorător decât numărul enorm de cazuri raportate pentru ultimele 24 de ore e numărul foarte mic de testări efectuate la nivel de județ: doar 481.

Dacă facem raportul, constatăm o rată a pozitivării de peste 44%. Calculele nu se fac însă strict aritmetic, căci nu toate rezultatele pozitive comunicate astăzi provin din testările ultimelor 24 de ore, cum nu toate testările efectuate în ultimele 24 de ore au și rezultate disponibile, însă proporțiile se învârt în jurul acestor cifre, ceea ce e, oricum, îngrijorător.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Argeșul a ajuns la 7. 819 cazuri COVID-19 și a numărat, până astăzi, 6084 de vindecări și 277 de morți.

Situația detaliată, AICI!

Foto descriptiv: Stirile PRO TV

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90