930X122 MAIA

furt lemne

ŞI LA DRAGOSLAVELE SE FAC „MANEVRE” CU LEMNE

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au efectuat un control la o societate comercială cu sediul în localitatea Dragoslavele, având ca obiect de activitate comercializarea, prelucrarea și depozitarea materialului lemnos.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Agenţii au constatat că administratorul societății a expediat cantitatea de 6,01 m.c. de material lemnos, fără a o evidenția în Registrul de evidență. De asemenea, avizele de însoțire a materialelor lemnoase nu erau înregistrate conform normelor legale.

Ca urmare a neregulilor, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dragoslavele.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Vă reamintim, în urmă cu două săptămâni, o altă societate, de această dată din Vlădeşti, a fost amendată pentru nereguli silvice. În respectiva speţă a fost implicat şi primarul localităţii care s-a ales cu dosar penal (detalii, AICI)

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3