930 x122 grota rece

evaziune fiscala

EVAZIONIŞTI TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Citiți și: Chinezi, afaceri ,,murdare” în județ! ,,Băgat la zdup” de polițiști

În acest dosar sunt implicaţi trei argeșeni, anume Constantin Adrian M., de 27 de ani, din Vultureşti, Cton A., de 45 de ani, din Leiceşti şi Gheorghe C., de 64 de ani, din Coşeşti, precum şi doi bărbaţi din Bucureşti: Viorel G., de 50 de ani şi Petre P., de 41 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie-noiembrie 2012,  cei cinci indivizi au înregistrat în evidențele contabile mai multe operațiuni fictive privind achiziții nereale de bunuri, cu precădere materiale de construcții, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale de la stat.

Citiți și: Argeș. Și-a băgat în buzunare până a ajuns ,,la răcoare”

Prejudicul adus bugetului consolidat al statului este de peste 170.000 de lei, din care peste 90.000 de lei au fost recuperați, iar pentru restul au fost instituite măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de cei în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

(Foto: Descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90