New Profesional Consult 930 x 122

evaziune fiscala

EVAZIONIŞTI TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Citiți și: Cum a reușit un samsar de mașini din Argeș să fenteze Fiscul cu sute de mii de lei

În acest dosar sunt implicaţi trei argeșeni, anume Constantin Adrian M., de 27 de ani, din Vultureşti, Cton A., de 45 de ani, din Leiceşti şi Gheorghe C., de 64 de ani, din Coşeşti, precum şi doi bărbaţi din Bucureşti: Viorel G., de 50 de ani şi Petre P., de 41 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie-noiembrie 2012,  cei cinci indivizi au înregistrat în evidențele contabile mai multe operațiuni fictive privind achiziții nereale de bunuri, cu precădere materiale de construcții, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale de la stat.

Citiți și: FĂCEA AFACERI CU FIRME FANTOMĂ

Prejudicul adus bugetului consolidat al statului este de peste 170.000 de lei, din care peste 90.000 de lei au fost recuperați, iar pentru restul au fost instituite măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de cei în cauză.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

(Foto: Descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441