NOR CURIER 930X122

evaziune fiscala

DOI PITEȘTENI AU FENTAT FISCUL CU APROAPE 50.000 DE LEI

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Argeş au finalizat săptămâna aceasta cercetările într-un dosar penal în care s-au desfăşurat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscal în formă continuată.

Citiți și: Chinezi, afaceri ,,murdare” în județ! ,,Băgat la zdup” de polițiști

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2010-2011, un bărbat şi o femeie, ambii din Piteşti, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate din vânzarea-cumpărarea de materiale plastice și alte bunuri.

Prejudiciul cauzat este de 49.652 de lei reprezentând impozit pe profit și TVA datorate bugetului de stat, în cauză fiind dispuse măsuri asiguratorii asupra bunurilor imobile, în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Citiți și: Argeș. Și-a băgat în buzunare până a ajuns ,,la răcoare”

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

FOTO descriptiv: MAX-MEDIA.RO

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90