NOR CURIER 930X122

evaziune fiscala

TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Citiți și: Chinezi, afaceri ,,murdare” în județ! ,,Băgat la zdup” de polițiști

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2017-2018, doi bărbați, anume Iulius S., de 40 de ani, din municipiul Slatina și Adrian I., de 48 de ani, din municipiul Craiova, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, nu au înregistrat în evidențele contabile mai multe operațiuni comerciale efectuate cu peste 900 de agenți economici de pe raza județelor Argeș, Olt, Dolj, Dâmbovița, Teleorman, Gorj, Mehedinți și municipiul București, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale.

„Prejudicul adus bugetului consolidat al statului este de peste aproape 500.000 de lei, din care peste 100.000 de lei au fost recuperați, iar pentru restul au fost instituite măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de cei în cauză. Reamintim că, la data de 07 februarie 2018, cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetați, inițial sub măsura arestului preventiv, apoi sub măsura arestului la domiciliu și, ulterior, sub control judiciar.”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Argeș. Și-a băgat în buzunare până a ajuns ,,la răcoare”

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90