EcoMoto 930×122

evaziune fiscala

SAMSAR DIN PITEŞTI, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU EVAZIUNE

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Citiți și: Chinezi, afaceri ,,murdare” în județ! ,,Băgat la zdup” de polițiști

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2012-2015, Mihai V., de 49 de ani, din Pitești, ar fi obținut venituri din vânzarea unor autovehicule second – hand pe care nu le-a declarat organelor fiscale, prin aceasta aducând un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de aproximativ 22.000 de lei.

În vederea recuperării pagubei s-a instituit măsura sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile și imobile deținute de cel în cauză. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: Argeș. Și-a băgat în buzunare până a ajuns ,,la răcoare”

(Foto: Descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3