New Profesional Consult 930 x 122

cladiri darapanate pitesti

500% impozit vor plăti cei care nu-și îngrijesc casele dărăpănate

Noi somații pentru proprietari de terenuri și clădiri neîngrijite. 500% impozit vor plăti cei care nu-și îngrijesc casele dărăpănate.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Primăria Pitești anunță că a emis noi somații pentru proprietari de terenuri și clădiri neîngrijite cărora li se cere să ia măsuri pentru remedierea situației. În caz contrar, aceștia vor achita impozit majorat pentru proprietățile lor.

Citiți și: Cum poți construi pe terenul altei persoane?

Concret, Primăria a emis 47 de noi somații în această lună, după ce în octombrie a emis primele astfel de documente.

Somațiile sunt emise conform HCL 190/2021 privind aprobarea Regulamentului de stabilire a criteriilor și procedurii de încadrare a clădirilor/ terenurilor situate în intravilanul Municipiului Pitești, în categoria neîngrijite,  în vederea majorării impozitului pentru acestea cu 500%.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Alo in poza e monument istoric iar in multe alte monumente sau facut lucrari unde au schimbat arhitectura veche cum lasa primaria sa si puna unii firme luminoase termopan etc care strica aspectul unor cladiri istorice vechi .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3