930×122 CAPRA 5

chef

EXCLUSIV! ACUM, CHEF MARE LA MAGIC TRIVALE! TECĂU DĂ DE BĂUT!

Forfotă mare la această oră la Magic Events Trivale! Primarii localităților din Argeș, parlamentari, consilieri județeni și locali și directori de instituții au început să sosească la cheful pe care Florin Tecău (PSD) îl va da în cunoscutul restaurant din Pitești cu ocazia alegerii sale în funcția de președinte al Consiliului Județean. Nu lipsește liderul interimar al PSD Argeș, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Dintre parlamentari i-am zărit pe senatorul Constantin Tămagă și deputații Mircea Drăghici, Bogdan Niculescu Duvăz, Cătălin Rădulescu și Radu Vasilică, toți de la PSD. Este prezent și Bebe Ivan, primarul comunei Băbana, recent dat afară din PNL. Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu (PSD) și cel al comunei Albota, Ion Dumitru (PSD), se numără și ei printre sutele de invitați.

Citiți și: Video. Tămbălău în apartament. Șase puști, prinși chefuind cu boxele la volum maxim

Cu puțin timp în urmă au venit și instrumentiștii și soliștii de muzică populară care vor cânta live la petrecerea care se anunță una de pomină.

Petrecerea se desfășoară în cadru privat, închis pentru presă. Vom reveni cu amănunte și noi fotografii.

Citiți și: ÎNCĂ O PARANGHELIE ÎN PANDEMIE A FOST SPARTĂ CU AMENZI DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3