New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

PUZZLE CU PÂINE LA MINISTERUL AGRICULTURII

Ministerul Agriculturii a aniversat astăzi Ziua Europei.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

La sediul din București al ministerului a avut loc o paradă a costumelor populare din cele opt regiuni de dezvoltare ale României, susținută de elevi de la Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din Capitală. De asemenea, în curtea instituției a fost organizată o expoziție de produse alimentare tradiționale și ecologice. Prezent la eveniment, ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin, a fost invitat ca pe o masă acoperită cu drapelul Uniunii Europene să reconstituie simbolic din bucăți mari de pâine, câte una pentru fiecare dintre cele 8 regiuni, harta României.

„Pâinea are o semnificaţie aparte în întreaga lume, dar pentru români a însemnat dintotdeauna avuţia împărtăşită cu prietenie și preţuire. Mai mult decât atât, pâinea simbolizează legătura omului cu munca. Evenimentul de astăzi dedicat sărbătoririi Uniunii Europene se intitulează România ca o pâine.”, a spus ministrul Agriculturii în discursul pe care l-a rostit cu această ocazie. (Foto: madr.ro)

Citiți și: ZIUA EUROPEI, MARCATĂ LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90