EcoMoto 930×122

evaziune

TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU EVAZIUNE CU MAŞINI SECOND-HAND

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Citiți și: Aceste fapte vor fi aspru pedepsite! Noi sancțiuni!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 01.01.2011 – 31.12.2016, fără a-și organiza activitatea comercială sub o formă juridică, un bărbat de 50 de ani, din Câmpulung, identificat drept M.P., ar fi ascuns sursa impozabilă sau taxabilă de venituri, prin desfășurarea de activități comerciale, constând în achiziționarea și revânzarea unui număr de 57 de autoturisme second-hand, cauzând un prejudiciu în valoare de 47.236 de lei.

În vederea recuperării prejudiciului a fost intituită măsura sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile și imobile ale celui în cauză.

Citiți și: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. PREJUDICIU DE MILIOANE

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90