930×122 CAPRA 5

vaccinare

Video: Frica de virus și de restricții îngroașă rândurile la vaccinare în Piteşti

Acum, zeci de oameni își așteaptă rândul la vaccinare în fața Centrului situat pe Bulevardul Eroilor din Pitești. Frica de virus și de restricții îi face pe argeșeni să ia cu asalt centrele de vaccinare.

Citiți și: Începe campania de vaccinare!

După cum se poate observa în imagini, oameni de toate vârstele sunt prezenți la Centrul de Vaccinare de pe lângă sediul Poliției Locale Pitești, pentru a se imuniza.

Citiți și: Complicații în urma vaccinării, tânără moartă. Despăgubiri de mii de euro

 

Acest lucru se întâmplă în contextul în care secțiile de Terapie Intensivă sunt pline, iar unitățile de Primiri Urgențe sunt sufocate de bolnavi.

În timp ce unii oameni vin pentru prima dată, ceilalți primesc rapelul sau chiar cea de-a treia doză.

Față de săptămâna trecută, oamenii par că s-au mobilizat mai bine în ceea ce privește vaccinarea. Cu alte cuvinte, numărul persoanelor prezente în fata Centrului a crescut.

 

Astăzi, în județul Argeș, am avut, din nou, cifre record la infectări. 428 de cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar cea mai mare rată de infectare din județ a ajuns la 15, 7/ 1.000 de locuitori, în comuna Moșoaia. 

Reamintim că, miercuri seara, președintele Klaus Iohannis a anunțat restricții dure pentru persoanele nevaccinate, ce vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • hgf spune:

    se duc desteptii,atotcunoscatorii acum de frica nu.pai cum asa !? ca nu exista covid.oare ce i-a schimbat pe destepti in ultimele zile ca-i acelasi vaccin care contine cip,modifica adn-arn,altereaza/dezintegreaza (sa-si aleaga fiecare ce vrea aici) ?.cate contradictii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90