New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Trei tineri au furat tot ce au prins din mai multe locuințe

Argeș. Trei tineri au furat tot ce au prins din mai multe locuințe

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au continuat cercetările în cinci cauze penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere, și au reținut vineri, 3 februarie, un tânăr de 18 ani, din Davidești.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunilor decembrie 2022 și ianuarie 2023, tânărul, împreună cu doi minori de 16 ani, ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și sume de bani din cinci locuințe de pe raza localităților Davidești și Vulturești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma activităților ulterioare, polițiștii i-au identificat pe cei trei, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, în seara zilei vineri, tânărul de 18 ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90