EcoMoto 930×122

calea bascovului

ACUM: TRAMBULINĂ PENTRU MAȘINI, NERVI ÎN TRAFIC

Acum: Trambulină pentru mașini. Nervi în trafic. La această oră se lucrează pe strada Calea Bascovului (paralelă cu calea ferată) din cartierul piteștean Ceair.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Muncitorii de la Administrația Domeniului Public (ADP) amenajează o trecere de pietoni înălțată și un nou trotuar. Un echipaj de la Poliția Locală dirijează circulația.

Șoferii arată cu degetul către Primăria Pitești, nemulțumiți că lucrările se desfășoară ziua, iar nu în timpul nopții. Lucrările îngreunează traficul rutier, oricum aglomerat în zona respectivă.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

“Mulțumim autorităților locale pentru astfel de decizii: să asfalteze la oră de vârf una dintre cele mai aglomerate artere ale municipiului! (…) Oare la noi religia interzice astfel de intervenții pe timp de noapte?”, scrie, ironic, un șofer pe o rețea de socializare.

Amintim că pe 3 mai 2018, din cauza nesemnalizării corespunzătoare a lucrării, unii șoferi și-au avariat autoturismele la trecerea de pietoni denivelată amenajată pe strada Nicolae Dobrin, în zona stadionului cu același nume (subiectul pe larg și imagini, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3