Donaris 930 x 122

carantină

(VIDEO) CONDUCEREA SPITALULUI DE PEDIATRIE PITEȘTI CLARIFICĂ SITUAȚIA COPIILOR „FUGIȚI” DIN CARANTINĂ

După ce o televiziune națională a difuzat un material potrivit căruia la Spitalul de Pediatrie din Pitești ar fi internați pacienți „fugiți” din carantină sau care au ieșit din izolarea obligatorie la domiciliu, informație întărită de declarațiile medicului Marius Iosifescu, șef de secție în unitatea spitalicească, cel care adăuga că, din această cauză, „toată secția este în carantină”, conducerea Spitalului clarifică situația, explicând că micuții pacienți nu se încadrau în definițiile metodologiei COVID – 19 care să impună izolarea sau carantinarea lor.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Iată ce spune dr. Adina Enescu, directorul medical al Spitalului de Pediatrie Pitești.

Citiți și: Curtea Spitalului de Pediatrie Pitești, animată cu personaje de poveste

Cu puțin timp în urmă, și Instituția Prefectului Argeș sublinia că informațiile vehiculate de doctorul Iosifescu nu se confirmă.

Medicul în cauză riscă să fie tras la răspundere pentru o dezinformare care a creat panică într-un context în care autoritățile îndeamnă la calm și prudență.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3