EcoMoto 930×122

abaav

(VIDEO) DEZASTRU PE RÂUL DOAMNEI

Dezastru pe Râul Doamnei. Administrația Bazinală de Apă  Argeș – Vedea, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Argeș, a intervenit în regim de urgență pentru deblocarea secțiunilor de scurgere a apei pe cursurile de râu cu probleme.

Citiți și: Ger în Argeș. – 15 grade Celsius. Unde s-a întâmplat

”O situație specială a fost pe Râul Doamnei, în comuna Nucșoara. Formațiile de lucru ale SGA Argeș au realizat deblocarea secțiunii de scurgere pe râul Doamnei, aval de barajul Baciu.

Din cauza ploilor, zeci de metri cubi de lemne, bușteni, crengi și rădăcini au ajuns în albia râului, existând pericolul obstrucționării în zonele mai înguste.”, transmite ABAAV Argeș.

Citiți și: PODUL DE LA BARAJUL PRUNDU, ÎNCHIS TEMPORAR

Operațiunile de colectare a materialului lemnos din apă au fost realizate în mare parte manual de către salariații ABA Argeș – Vedea, din cauza accesului dificil.

De asemenea,  Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a continuat lucrările programate în acest an prin Programul de Gospodărire a Apelor.

(Sursă foto și video: ABAAV Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3