SMART KIDS 930X122

sala polivalenta

Video – Exclusiv: Cum arată Sala Polivalentă din Piteşti, în interior

Imagini video exclusive cu Sala Polivalentă din Piteşti. Lucrările la noua sală au început în iunie 2020, termenul de execuție fiind 24 de luni.

Citiți și: Pitești Arena – Scena revirimentului României

Sala Polivalentă este construită cu fonduri de la Compania Națională de Investiții și de la bugetul local.

 

Citiți și: Declarații de ultimă oră cu prilejul inaugurării Pitești Arena

Sala va avea o capacitate de 4.900 de locuri în tribune şi va fi concepută sub forma unui spațiu multifuncțional desfăşurat pe 4 nivele (parter+3 etaje). Poate găzdui competiţii precum volei, baschet, handbal, minifotbal, tenis de câmp, tenis de masă, lupte și întreceri din sporturi individuale.

Vor fi realizate zone de agrement, comerciale, pentru conferinţe și zone pentru săli de fitness. Conform informațiilor de la Guvern, investiţia se ridică la 99.459.000 de lei.

ePitești.ro prezenta în luna februarie a acestui an care era stadiul lucrărilor, în exteriorul sălii. Detalii, cât și subiectul pe larg, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3