930X122 MAIA

vaccinare

Video/Gheorghiţă: s-au vaccinat aproape toţi cei care îşi doreau

Calculele dr. Valeriu Gheorghiţă: s-au vaccinat aproape toţi cei care îşi doreau. Aflat ieri în campanie în comuna argeşeană Izvoru, locul său natal, şeful campaniei de vaccinare a anunţat cu acest prilej că scopul vizitei a fost şi acela de a face un pas important către vaccinarea populaţiei din mediul rural, acolo unde lumea este nu atât sceptică, dar mai ales comodă când vine vorba de sănătate.

Citiți și: Dezvăluire spectaculoasă: Cea mai frumoasă româncă în brațele unui argeșean celebru

Medicul confirmă că a întâlnit numeroase persoane care îşi doresc să se vaccineze dacă ar veni „caravana” la poarta casei. Deplasarea la un centru li se pare unora o chestiune complicată.

Desigur, sunt şi vârstnici care nu se pot deplasa sau se deplasează greu, iar mobilitatea ar fi o soluţie pentru ca şi acest segment de populaţie să fie vaccinat.

Citiți și: Vaccinarea obligatorie – anunț important!

 

 

„Din câte știm se estima de la început cam o treime din oameni care erau hotărâți să se vaccineze, o treime ezitanți și o treime care nu doresc, cred că acum ajungem în segmentul de populație ezitant”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, citat de digi24.ro.

Din acest moment, campania de vaccinare trebuie să capete noi valenţe mobile, iar mesajul trebuie adresat cu mai multă atenţie, populaţia încă nevaccinată fiind extrem de sensibilă la anumite cuvinte şi îndemnuri.

În acest sens, Valeriu Gheorghiţă chiar a anunţat că e nevoie de o mişcare de tip „Oraşul vaccinează satul”, un prim pas fiind făcut chiar de acesta, ieri, la Izvoru.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90