930 x122 grota rece

marcel vela

VIDEO/LIVE – MINISTRUL VELA ANUNȚĂ CE SE SCHIMBĂ SUB STAREA DE ALERTĂ

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face declarații de presă la această oră la sediul M.A.I., pe ultima sută de metri a stării de urgență și cu puțin timp înainte de intrarea în starea de alertă.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Vela prezintă concluziile ședinței din această seară a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, în care au fost stabilite măsurile pentru starea de alertă în care intră România la miezul nopții pe fondul pandemiei de coronavirus.

Susțin declarații și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat.

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

Starea de alertă va intra în vigoare pe 15 mai 2020, pentru o perioadă de 30 de zile, a informat ministrul de Interne.

Declarațiile pot fi urmărite aici:

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/863654337464287/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAZsHxHRcLfIBGHMyJWuM4ht2xOTl1kXhu4SXbmtQTT0IO2x_lMo1-bIM3KUVv9pMTKhlii-tG5nLr0

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3