930 x122 grota rece

emanuel soare

(VIDEO) MESAJUL PREFECTULUI PENTRU ARGEȘENI DUPĂ DECRETAREA STĂRII DE URGENȚĂ

Emanuel Soare, prefectul județului Argeș și președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a înregistrat și transmis pentru mediatizare un mesaj către argeșeni după decretarea stării de urgență.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

-„Mesajul nostru pentru cetățeni este ca în acest moment să nu se panicheze, pentru că nu există niciun astfel de motiv, să nu se ducă în magazine să-și facă cumpărături inutile, ci să aibă încredere că, odată cu declararea stării de urgență, instituțiile statului chiar vor putea acționa în modul eficient”.

-„Nu există în acest moment niciun fel de risc, niciun fel de pericol legat de lipsa existenței alimentelor de bază sau a altor servicii de care cetățenii au nevoie”.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

-„Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să dăm buzna în magazine sau să ne facem stocuri de produse care nu ne sunt utile”.

-„Mesajul Prefecturii Argeș către argeșeni este unul de îndemn la calm, la luciditate, la rațiune. Nu avem niciun motiv să intrăm în panică, din contră, trebuie să abordăm această situație în cel mai mare calm, pentru că este nevoie de participarea tuturor, atât a instituțiilor publice, cât și a cetățenilor, astfel încât să putem implementa setul de măsuri pentru prevenirea răspândirii acestui nou tip de virus”. Mai jos, mesajul video în integralitatea lui:

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3