New Profesional Consult 930 x 122

ludovic orban

VIDEO/ORBAN: ASTĂZI VA FI DECLARATĂ STAREA DE ALERTĂ

La începutul ședinței de Guvern de joi, 14 mai, premierul Ludovic Orban a anunțat că astăzi va fi declarată starea de alertă.

Citiți și: Stare de alertă în școli! Măsuri stricte!

Orban a precizat că declararea stării de alertă se va face în baza OUG 21/2004 (nu în baza legii votate ieri în Camera Deputaților) și că în ședință va fi adoptată o Ordonanță de Urgență prin care va deveni șef al Comitetului Special pentru Situații de Urgență.

„Astăzi CNSSU va declara starea de alertă în cadrul situației de urgență provocate de coronavirus. Tot astăzi, CNSSU va institui toate măsurile necesare pentru a apăra viața și sănătatea românilor. Acestea vor avea caracter de obligativitate și ele vor fi stabilite în baza OUG 21 referitoare la starea de alertă.

Citiți și: România, în stare de alertă pentru încă 30 de zile

Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a putea să facem față provocării generate de această epidemie”, a dispus premierul.

Iată întreaga declarație:

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/242837107053555

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90