New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) RITM ALERT PE ȘANTIERUL DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Lucrările de reabilitare (a doua oară în 13 ani) a Pieței Primăriei Pitești continuă în ritm alert. Muncitorii asocierii de firme care a câștigat licitația sunt pe șantier aproape zi de zi, iar investiția se desfășoară conform graficului, după cum declară primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

„Nu știu dacă se va putea ca piața să fie gata în acest an, este o lucrare de amploare, totuși, dar în mod sigur în 2021 va fi gata. Va fi o piață modernă, adecvată pentru centrul orașului și care va răspunde nevoilor cetățenilor”, susține primarul Piteștiului.

Lucrările sunt făcute de asocierea S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (lider de asociere), S.C. Delta Termo Construct 1999 S.R.L (asociat 1), S.C. Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L. (asociat 2), S.C. Modvest Construct 2000 S.R.L. (asociat 3), S.C. Energo Prest Company S.R.L. (subcontractant) și S.C. Rocip Instal S.R.L. (subcontractant), prin liderul asociat S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Valoarea contractului este de 15.599.061 de lei, inclusiv TVA, bani de la bugetul local. AICI, amănunte despre investiție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3