cornel ionica

(VIDEO) RITM ALERT PE ȘANTIERUL DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Lucrările de reabilitare (a doua oară în 13 ani) a Pieței Primăriei Pitești continuă în ritm alert. Muncitorii asocierii de firme care a câștigat licitația sunt pe șantier aproape zi de zi, iar investiția se desfășoară conform graficului, după cum declară primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Astăzi: Super concert în Piața Primăriei! Cânta Irina Rimes și Mandinga

„Nu știu dacă se va putea ca piața să fie gata în acest an, este o lucrare de amploare, totuși, dar în mod sigur în 2021 va fi gata. Va fi o piață modernă, adecvată pentru centrul orașului și care va răspunde nevoilor cetățenilor”, susține primarul Piteștiului.

Lucrările sunt făcute de asocierea S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (lider de asociere), S.C. Delta Termo Construct 1999 S.R.L (asociat 1), S.C. Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L. (asociat 2), S.C. Modvest Construct 2000 S.R.L. (asociat 3), S.C. Energo Prest Company S.R.L. (subcontractant) și S.C. Rocip Instal S.R.L. (subcontractant), prin liderul asociat S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Valoarea contractului este de 15.599.061 de lei, inclusiv TVA, bani de la bugetul local. AICI, amănunte despre investiție.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441