New Profesional Consult 930 x 122

consiliu

tecau_cj

PRIMARUL DIN MICEŞTI DESPRE CANDIDATUL PSD PENTRU CONSILIUL JUDEŢEAN: „90% DINTRE PRIMARI ÎL VOR PE TECĂU PREŞEDINTE!”

Dumitru Voicu, primarul comunei Miceşti (PSD), a declarat astăzi că Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeş, are susţinerea majorităţii edililor din judeţ pentru a candida la funcţia de preşedinte „plin”.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii din Bârla!

Mai mult, Voicu a spus că primarii PSD vor reuşi să obţină în alegeri pentru candidatul social-democrat un procent copleşitor, de 70%! „Domnul Tecău va fi candidatul nostru, are susţinerea noastră. 90% dintre primarii argeşeni ai PSD îl vor pe domnul Tecău preşedinte şi aşa va fi!”, a afirmat Dumitru Voicu.

La rândul său, Florin Tecău (foto) a precizat, tot astăzi, că decizia privind candidatura va fi luată de partid și că data alegerilor va fi stabilită de Guvern prin hotărâre. „Nu a fost emis încă un asemenea document. Sunt discuţii privind data de 25 mai, dar ştiu că există o recomandare a Uniunii Europene ca alegerile europarlamentare să nu se suprapună peste unele locale sau de altă natură. Din câte ştiu, pe 25 mai vor fi alegeri doar pentru unele colegii parlamentare în care locurile sunt vacante.”

Citiți și: TECĂU: ECHIPĂ DEBUSOLATĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90