pizzeria sapori  930 122

bratianu

SOLUŢIE PENTRU INTERSECȚIA BULEVARDUL BRĂTIANU – CALEA BUCUREŞTI

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, anunță că a primit de la Facultatea de Arhitectură a Universității „Ion Mincu” din Capitală 4 soluţii pentru decongestionarea traficului rutier în zona intersecţiei dintre bulevardul I.C. Brătianu și Calea Bucureşti.

Citiți și: Povestea Elisei Dumitrache de la „Brătianu”, eleva din Pitești care va cuceri Europa

Ionică precizează că, dintre cele 4, doar una este viabilă: construirea unui pasaj rutier subteran pe bulevardul I.C. Brătianu, de la Centrul de Diagnostic şi Tratament până la Institutul de Proiectări. Pe deasupra ar urma să se desfăşoare traficul spre Calea Bucureşti, iar astfel ambuteiajele ar fi reduse cu aproximativ 90%, după cum susține viceprimarul.

Soluţia va fi analizată de autorităţile locale în comisia de circulaţie şi, dacă se va dovedi eficientă, ar putea fi finanţată pe viitor, adaugă edilul.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Amintim că același viceprimar anunțase pentru aceeași zonă un alt proiect, abandonat, însă, ulterior: http://epitesti.ro/administrativ-3/primaria-pitesti-renunta-la-pasaj/. Prin urmare, astfel de idei trebuie privite cu rezervă ori de câte ori sunt promovate de Cornel Ionică. (Schița este cu titlu ilustrativ și nu reprezintă proiectul la care face referire viceprimarul)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90